Täysin säädettävä ohjauspyörä ja ohjauspylväs

Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä

Ohjausliikkeet. Kääntymiset. Jatkuvat asennon vaihtelut. Liikkeet ovat verrattain pieniä, mutta usein toistettuina niillä on merkittävä vaikutus kehoon. Niska, selkä ja hartiat joutuvat koville. Mutta eivät enää. Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmän ansiosta ohjauspyörän kääntämiseen riittää vaikka yksi ainoa sormi – mikä vähentää kehon väsymystä jopa 85 %.

Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä
I-Shift -vaihteenvalitsin

I-Shift

Yksinkertainen, luotettava ja erittäin tehokas I-Shift on mullistanut kuorma-autokuljetukset. Ei raskasta kytkintä eikä käännettäviä vipuja. Jokainen vaihto on täydellisesti ajoitettu. Tämän avulla säästät myös polttoainetta jopa 5 %.

Vaihda I-Shift -vaihteistoon
I-Shift DC -kaksoiskytkin moottorin puolelta

I-Shift DC -kaksoiskytkin

Moottoriurheilun esimerkin innoittama I-Shift DC -kaksoiskytkin vie homman kokonaan uudelle tasolle. Se esivalitsee seuraavan vaihteen, kun edellinen on vielä kytkettynä. Keskeytymättömän voimansiirron ansiosta kuorma-auto kiihtyy nopeasti ja helposti, ja nopeus pysyy vakiona myös erittäin mäkisessä maastossa – mikä parantaa tuottavuutta.

Tutustu I-Shift DC -kaksoiskytkimeen
Work Remote -kaukosäädin

Kuljettajaystävällinen kuormaus

Elektronisesti ohjattu ECS4-jousitus ja kaukosäädin tekevät kuorman lastauksesta nopeampaa, helpompaa ja turvallisempaa. Se muistaa eri lastauslaitureiden korkeudet. Se pitää alustan vakaana. Kuorma-auto pysyy täysin tasapainossa. Work Remote -kaukosäädintä voi käyttää käsineet kädessä. Näin ohjat ovat täydellisesti käsissäsi riippumatta siitä, istutko ohjauspyörän takana vai liikutko kuorma-auton ympärillä.

Volvo FH Globetrotter -ohjaamo itämaiseen tyyliin

Täydellinen työympäristö – työntekoon ja lepoon

Uusi ohjaamo on entistä korkeampi. Siinä on kokonainen kuutio lisätilaa. Lisäksi se sisältää useita innovatiivisia tekniikoita, kuten I-Park Cool -pysäköintijäähdyttimen, joiden ansiosta levossa vietetyt tunnit ovat yhtä hiljaisia ja mukavia kuin ajossa vietetytkin.

Volvo FH:n kuljettajan tila

Dynafleet – maksimoi tuottavuutesi

Paikannus, kuormat ja polttoainemäärät. Työaika. Päästöraportit. Polttoaineenkulutus. Dynafleetista saat reaaliaikaista tietoa kaikista omistamistasi kuorma-autoista, mikä auttaa tehostamaan tuottavuutta ja tekemään kannattavampia päätöksiä.

Lähikuva Volvo FH:n moottorista

Uskomaton vetovoima

D16 on kaukokuljetusten raskaan sarjan mestari. 750 hv. 3 550 Nm:n vääntömomentti. Ja siitä 90 % on välittömästi käytettävissäsi. Moottori on omimmillaan, kun sillä ajetaan raskaita kuormia mäkisessä maastossa. Se pitää sinut tyytyväisenä myös silloin, kun tarvitset paljon tehoa takaamaan tuottavuutesi.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Paranna tuottavuutta

Ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään. He auttavat sinua saamaan parhaan mahdollisen hyödyn jokaisesta ajetusta kilometristä.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä