Ennennäkemätön ajotuntuma

Optimoidut rakenteet. Kevyt ja tarkka ohjaus. Ja kuorma-autoalaa mullistaneita alustaominaisuuksia. Volvo FH:n suunnittelussa ei ole tyydytty vain parantelemaan ajotuntumaa. Vaan se on ajateltu aivan uudelleen.

Ajon täydellinen hallittavuus ja rasituksen väheneminen parantavat tehokkuutta. Ja turvallisuutta. Istu alas, kiinnitä turvavyö ja nauti urheilullisesta kuorma-autosta.

Kuorma-auton ajotuntuma joutuu todelliseen testiin vasta sitten, kun toinen kuorma-auto tulee kaarteessa vastaan 80 km/h:n nopeudella. Volvo FH:lle tämä ei ole mikään ongelma.

Stefan Axelsson

Ajotuntumasta ja -mukavuudesta vastaavan osaston päällikkö, Volvo Trucks

Etupään erillisjousitus ja Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä tuottavat yhdessä erinomaisen vakauden, hallittavuuden ja ohjattavuuden.

Mullistavat ominaisuudet

Kaksi tekniikkaa. Kaksi virstanpylvästä kuorma-autoalalla. Etupään erillisjousitus ja Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä parantavat vakautta ja hallittavuutta kaikilla nopeuksilla. Ohjaaminen onnistuu vaikka yhdellä sormella. Yhdessä ne vievät raskaiden kuorma-autojen ajotuntuman kokonaan uudelle tasolle.

Tämä on etupään erillisjousitus
Alustan entistä parempi jousitus ja iskunvaimentimet tuottavat tasaisen kyydin

Kaikki on optimoitu

Kun kyse on ajotuntumasta, pienetkin muutokset voivat tuoda suuria hyötyjä. Volvo FH:ssa on tehokas ja huolellisesti sijoitettu jousitus. Iskunvaimentimet on asetettu siten, että töyssyt eivät välity alustaan. Optimoinnit ovat parantaneet ajoneuvon sivusuuntaista vakautta 100 prosenttia. Ajaminen sujuu vakaasti ja turvallisesti kaikilla teillä.

Tutustu alustan muihin parannuksiin
Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Älä usko pelkkään puheeseen

Vieraile paikallisella Volvo jälleenmyyjälläsi ja koe maailmanluokan ajotuntuma omakohtaisesti.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä