Volvo FH:t

”Seurasin Dynafleetin pisteitä ohjaamon näytöltä. Volvo kulutti viikon aikana 24,36 litraa sadalla kilometrillä. Polttoaineen kulutusta ihmettelin kaikkein eniten. Kun kuulin lukemat, en meinannut uskoa niitä. Ei sen puoleen kukaan mukaan, jolle olen kertonut. Mutta totta ne ovat.”

 

Kuljettaja Henri Vanamo osallistui Volvo Trucksin Älykäs kuljetus -testijaksolle. Lue lisää Henrin ja muiden kuljettajien kokemuksia Volvo FH:n polttoainetaloudellisuudesta ja paljon muusta.

Polttoainetaloudellisuus-ohjelmistopaketin kuva

Ajoneuvon polttoainetaloudellisuuspaketti

• I-See, mukana I-Cruise
• Tyhjäkäyntisammutus
• Laturi 24 V, 150 A
• Irtikytkettävä 2-syl. 900 l/min kompressori

I-See. Ennakoiva järjestelmä
I-See tallentaa ajamasi tiet muistiin. Kun ajat reittiä, jonka joku I-Seellä varustettu kuorma-auto on ajanut aiemmin, I-See hyödyntää kuorma-auton liike-energiaa parhaalla mahdollisella tavalla säätelemällä vaihteita ja nopeutta. Polttoainetta säästyy merkittävästi.

Tyhjäkäyntisammutus. Säästä polttoainetta paikallaan ollessasi
Tämä älykäs toiminto säästää polttoainetta sammuttamalla moottorin automaattisesti 2,5 minuutin tyhjäkäynnin jälkeen.

Laturi 24 V, 150 A. Enemmän tehoja pienemmällä polttoainemäärällä
Tämä energiaa säästävä laturi lataa akut pienemmällä polttoainemäärällä. Tästä on hyötyä etenkin, jos kulutat paljon virtaa – esimerkiksi yöpymällä ohjaamossa.

Irtikytkettävä kompressori
Kompressori kytketään automaattisesti irti, kun sitä ei tarvita, joten se käyttää puolta vähemmän polttoainetta.

Lue lisää I-See -toiminnosta
Polttoainetaloudellisuus mkl. I-See -ohjelmistopaketin kuva

Taloudellisen ajotavan palvelupaketti

• Fuel Advice
• Dynafleet: Polttoaine ja ympäristö
• Kuljettajakoulutus: Taloudellinen ajaminen

Fuel Advice
Tämän palvelun avulla pääset hyödyntämään polttoaineasiantuntijoidemme ammattitaitoista opastusta polttoaineenkulutuksen pienentämisessä. Joka kuukausi saat heiltä seikkaperäisen polttoaineraportin, jossa on sinulle erikseen räätälöityjä, polttoainetaloudellisuuden parantamiseen liittyviä neuvoja. Palvelun tukikeskuksesta saat lisää neuvontaa, ja kirjautumalla palvelun omalle sivustolle voit myös lukea lisää vihjeitä ja esimerkkejä.

Dynafleetin Polttoaine ja ympäristö -palvelu
Kuljetusten tietojärjestelmämme avulla voit tarkkailla polttoaineenkulutusta reaaliajassa selkeästä Web-käyttöliittymästä. Polttoaineenkulutusta, kuljettajan käyttäytymistä ja ympäristövaikutuksia erittelevien raporttien perusteella voit analysoida kalustosi käyttöä ja selvittää, missä on parantamisen varaa.

Kuljettajakoulutus: Taloudellinen ajaminen
Kuljettajan taidoilla on suuri vaikutus polttoainetaloudellisuuteen. Taloudellisen ajotavan kurssilla kuljettajat oppivat ajamaan taloudellisesti ja maksimoimaan polttoainesäästöt.

Lue lisää siitä, mitä hyötyä Dynafleet-palvelusta on sinulle
Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Valitse paras paketti

Paikallinen Volvo jälleenmyyjäsi esittelee sinulle polttoainetaloudellisuuspaketit vaihe vaiheelta. Soita jälleenmyyjälle tai vieraile heidän luonaan.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä