Volvo FH ja FH16 Ominaisuudet

Tutustu ominaisuuksiin, jotka tekevät Volvo FH:sta ja FH16:sta huippuluokan ajoneuvon esimerkiksi kauko- ja raskaisiin kuljetuksiin. Innovaatioita, jotka parantavat tehokkuuttasi ja polttoainetaloudellisuuttasi. Osa niistä säästää rahaa ja parantaa ajokokemusta. Osa taas lyö sinut ällikällä.

Kaasukäyttöinen Volvo FH LNG

Kaasukäyttöinen Volvo FH LNG

Tutustu tarkemmin
Volvon kattavat akselistoratkaisut FH16

Volvon monipuoliset akselistoratkaisut

Tutustu vaihtoehtoihin
Jyrki Maunus, Kuljetusliike Pöytälaakso Oy

Jyrki Maunus, Kuljetusliike Pöytälaakso Oy

"I-Seen ansiosta polttoaineenkulutus laski keskimäärin 2–3 litraa sadalla kilometrillä"

Kuljetusliike Pöytälaakso Oy pudotti I-See -vakionopeudensäätimen avulla polttoaineenkulutusta noin kolme litraa sadalla kilometrillä. I-See toimii luotettavasti ja loogisesti. – Parhaat kuljettajat pystyvät samaan kuin tekniikka. Ero tulee siitä, että kuljettaja unohtaa, mutta I-See ei koskaan, kommentoi Jyrki Maunus.

Lue haastattelu
Saku Simpanen

Saku Simpanen, Kuljetus S. Simpanen

"Minulla on lähes täydellinen puuauto. Jos luoja loi paremman, niin hän piti sen itsellään"

Kuljetus S. Simpanen hoitaa puunkuljetuksia Savon sydänmailla. Volvo I-Shift -ryömintävaihteiston avulla Saku Simpanen kuljettajineen pärjää mäkisissä maastoissa ja huonoissa olosuhteissa. – Ryömintäperuutusvaihde on vähintään yhtä hyvä kuin eteen menevät vaihteet. Sen avulla pystyy peruuttamaan ja kääntämään todella tarkasti hallitusti.

Lue haastattelu ja katso video
Kuljetusliike Petri Nurminen

Petri Nurminen, Kuljetusliike Petri Nurminen

Volvo Dynamic Steering –ohjausjärjestelmä tekee ajamisen helpoksi

"Volvo Dynamic Steering on ehdottomasti paras tekninen uudistus pitkään aikaan. Se helpottaa ajamista vaikeissakin paikoissa, esimerkiksi peruutettaessa metsässä kuorma päällä."

Lue haastattelu