Taidokas muotoilu on kunnianosoitus maailman kaikille kuorma-autonkuljettajille

Rikard Orell

Suunnittelupäällikkö, Volvo Trucks

Volvo FH:n muotoilua käsittelevä video

Volvo FH:n suunnittelutyö

Täydellinen työympäristö

Olemme laittaneet Globetrotter-ohjaamon uuteen uskoon. Mukavat sisätilat vertaansa vailla. Maailmanluokan turvallisuusominaisuudet. Ja visuaalisesti häikäisevä muotoilu, joka erottuu edukseen tien päällä.

360 asteen näkymä ulkoa

Alla on interaktiivinen näkymä ohjaamosta. Voit lukea lisätietoja napsauttamalla tekstiruutuja. Käyttökokemusta voi parantaa entisestään valitsemalla koko näytön tilan. Kuvatut ominaisuudet ja toiminnot ovat yleisluonteisia, eivätkä ne välttämättä ole samat kuin sinun kuorma-autossasi.

Maalivalikoimassa on yli 650 väriä. Kaikki vihreän aatteen mukaisia.

Aikaa ja rahaa säästyy, kun maalaamossa ei tarvitse käydä erikseen. Volvo ohjaamosi toimitetaan valmiiksi haluamasi värisenä. Valikoimassa on yli 650 erilaista väriä, sävyä ja vivahdetta. Ja jos et löydä haluamaasi, voimme sekoittaa sinulle melkeinpä minkä värin vain haluat.

Haluatko esimakua? Kokeile alla olevaa ohjaamon maalinvalintatoimintoa.

Värit eivät pääse täysin oikeuksiinsa tietokoneen näytössä eli ne eivät näytä täysin samalta luonnossa. Jos haluat maalinäytteitä, käy Volvo jälleenmyyjän luona. Huomaathan, että kaikki värit eivät ole saatavana kaikkiin malleihin tai kaikilla markkina-alueilla. Kuvassa olevaan kuorma-autoon on tehty kaikki mahdolliset maalaukset.

Tämä maalinvalintatoiminto sisältää kaikki myyntijärjestelmän kautta saatavana olevat värit. Monet mattaväreistä ovat saatavana myös kiiltolakkakerroksella. Jos et löydä haluamaasi väriä, ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Katso. Koske. Lähde koeajolle

Jälleenmyyjäsi esittelee sinulle Volvo FH:ta. Hän myös vastaa kysymyksiin sen vertaansa vailla olevasta muotoilusta ja häikäisevistä ominaisuuksista.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä