Takuulla tien päällä

2 vuoden täystakuu Aito Volvo Varaosille & asennuksille

Pyörät pyörivät, maisemat vaihtuvat. Tiesitkö, että Volvo antaa asentamilleen Aidoille Volvo Varaosille 2 vuoden takuun?

Aito Volvo Huolto ja Aidot Volvo Varaosat takaavat, että kuljettaja ja Volvo kuorma-auto ovat tien päällä tuottavassa työssä. Voit olla varma, että tavarat liikkuvat ja tulosta syntyy.

Volvon asentamilla varaosilla on kahden vuoden täystakuu ilman kilometrirajoituksia, joka kattaa varaosat, työt ja seurannaisvauriot. Takuu koskee myös Volvon alkuperäisiä vaihto-osia ja lisävarusteita.

Aito Volvo Varaosa asennettuna Volvolla

Miksi Aito Volvo Varaosa asennettuna Volvolla?

  • Kiistattomasti parempi varaosien laatu

  • Ammattitaitoiset, koulutetut mekaanikot, joilla on käytössään tarvittavat erikoistyökalut, diagnostiikkajärjestelmät ja ajantasainen huoltokirjallisuus

  • Auto säilyttää kaikki hyvät ominaisuudet, jotka siihen on kehitetty

  • Taatusti yhteensopiva auton kanssa – säästää aikaa ja rahaa huolloissa ja korjauksissa

  • Turvallinen ostaa ja käyttää

  • Edullisin hinta-laatusuhde

  • Kattava 2 vuoden takuu - kattaa varaosat, työt, seurannaisvauriot ja hinauksen tarvittaessa

  • Alkuperäisenä vaihto-osana vieläkin edullisempi

  • Erinomainen saatavuus - myös vanhempiin malleihin
Mitä 2 vuoden takuu kattaa

Mitä 2 vuoden takuu kattaa?

Alkuperäiset varaosat, vaihto-osat ja lisävarusteet, jotka on asennettu valtuutetulla korjaamolla.

 

Takuu koskee myös työtä ja seurannaisvaurioita.  Tämä tarkoittaa, että jos Volvon huollossa asennettu osa aiheuttaa vahinkoa muille osille, saat paitsi osan, myös muut vaurioituneet osat vaihdettua takuun korvaamina.

 

Myös hinaus kuuluu takuuseen, jos korjaaminen tien päällä on mahdotonta.

 

Asennettujen osien kahden vuoden takuun ansiosta voimme luvata, että Aidot Volvo Varaosat antavat paitsi parhaan turvan myös parhaan vastineen rahallesi. Se on meidän jokapäiväinen lupauksemme sinulle.

Aidot Volvo Varaosat

Aidot Volvo Varaosat

Aito Volvo Varaosa on ainoa oikea valinta, kun haluat Volvoosi huippulaadukkaita, luotettavia ja kestäviä osia. Niiden saatavuus ja logistiikka ovat kunnossa.

 

Ne on varta vasten kehitetty ja räätälöity Volvo kuorma-autoa varten. Tällöin auto toimii, kuten se on tarkoitettu ja säästät myös aikaa ja rahaa huolloissa.

 

Kaikki osat on testattu perusteellisesti korkeimpien standardien mukaan, jotta ne varmasti toimivat optimaalisesti ja sopivat täydellisesti autoosi.

 

Aidot Volvo Varaosat kertovat siitä, että olemme sitoutuneet palvelemaan sinua ja yritystäsi pitkällä aikavälillä. Saat parhaan mahdollisen käyttöasteen ja täydellisen mielenrauhan.

Tutustu tarkemmin Aitoihin Volvo Varaosiin
Laadukas Volvo huolto

Laadukas Volvo huolto

Voit olla varma siitä, että käytämme vain Aitoja Volvo Varaosia. Kaikista huoltotöistä huolehtivat ammattitaitoiset mekaanikkomme. Heitä koulutetaan jatkuvasti, jotta he varmasti pysyvät teknisen kehityksen tasalla.

 

Korjaamomme on varustettu tehokkailla diagnostiikkajärjestelmillä, laajalla erikoistyökalujen valikoimalla ja uusimmalla huoltokirjallisuudella.

Lue lisää Aidosta Volvo Huollosta
Ajankohtaiset Tarjouksemme

Ajankohtaiset Tarjouksemme

Volvo jälleenmyyjillä on useita Volvosi tuottavuutta ja taloudellisuutta edistäviä varaosia tarjouksessa sekä runsaasti huoltotarjouksia.

Katso mitä ja hyödynnä edut
Volvo Vaihto-osat

Tehdaskunnostettua Volvo laatua

Volvo Vaihto-osat

Aidot Volvo Vaihto-osat ovat käytännössä uusia. Niin laadun, kestävyyden kuin huippuluokan suorituskyvynkin puolesta ne vastaavat Aitoja Volvo Varaosia.

Katso, kuinka Volvo antaa vanhoille palautusyksilöille uuden elämän. Osat puhdistetaan, tarkastetaan ja testataan, jotta tehdaskunnostetut Aidot Volvo Vaihto-osat toimivat varmasti kuin uudet maailman vaativimmissakin olosuhteissa.

Katso video täältä