Fredrik Blomqvist, Powder-Trans

Powder-Trans on kouluttanut kuljettajiaan ennakoivaan ja taloudelliseen ajotapaan yhteistyössä Volvo Trucksin kanssa.

– Olen nähnyt, kuinka kuljettajat saavat koulutuksissa ahaa-elämyksiä. Koulutuksen, raportoinnin ja neuvonnan ansiosta kuljettajien ajotavat ovat rauhoittuneet, ja he osaavat hyödyntää uusia ominaisuuksia. Olemme saavuttaneet useiden prosenttien säästöt polttoaineen kulutuksessa.

toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist, Powder-Trans

Lue lisää Volvo Visiitistä

Volvo kuljettajakoulutuksen edut

  • Kouluttajamme ovat kuljetus- ja opetusalan parhaimmistoa. Koulutamme heitä jatkuvasti ja he toimivat myös säännöllisesti kuorma-autokuljettajan tehtävissä.
  • Opetuksessamme käytettävät tiedot perustuvat jatkuvaan tutkimustyöhön ja kokemukseen.
  • Säästynyt polttoaine näkyy välittömästi yrityksen kassassa.
  • Parantunut turvallisuus vähentää kalustorikkoja ja lisää tuottavuutta.
  • Volvo kouluttajilla on aina ajantasainen tieto tämän päivän kuorma-autotekniikasta.
  • Koulutuskokonaisuus voi sisältää myös ajotavan seurantaa ja analysointia. Näin yrittäjä voi keskittyä ydinliiketoimintaansa ja antaa ajotapojen seurannan ammattilaisten käsiin.
  • Räätälöidyissä koulutuksissamme ei tarvitse istua luokkahuoneessa. Voimme toteuttaa koulutuksia myös käytännössä. Maastoajoa kannattaa harjoitella maastossa, taloudellista ajotapaa oikeassa liikenneympäristössä ja työhyvinvointia vaikkapa liikuntahallilla.

Koulutuksemme täyttää EU-lainsäädännön vaatimukset eli koulutus on ammattipätevyysdirektiivin mukaista.

Koulutuksella saadaan heti konkreettisia tuloksia

Varmista kuljettajiesi osaaminen

Ajoneuvotekniikka kehittyy jatkuvasti. Kun ajoneuvoja käytetään oikein, saadaan niistä paras hyöty. Kun kuljettaja tuntee auton voimansiirtolinjan hyvin, hän osaa tehdä oikeita päätöksiä arjessa. Olemme saavuttaneet 3-10% säästöjä asiakkaidemme kanssa kouluttamalla ajoneuvotekniikkaa ja ennakoivaa ajotapaa. Koulutus voi olla luokkamuotoista, käytännön ajotapaharjoittelua tai molempia. Näistä koulutuksista saa pakollisen ennakoivan ajon koulutuksen.

Koulutuksia järjestetään niin yleisinä koulutuspäivinä kuin räätälöidysti. Räätälöidyt päivät suunnitellaan vastaamaan yrityksesi kuljetustehtäviä.

Myös ajoneuvon luovutus voidaan rakentaa direktiivipäiväksi, jotta varmistetaan kuljettajien tuottavuus heti ajoneuvon käyttöönotosta lähtien. Kysy lisää automyyjältäsi!

Koulutuksen ei tarvitse olla tylsää

Koulutuksen ei tarvitse olla tylsää

Turha kouluttaminen on hukkaan heitettyä aikaa ja rahaa. Emme kerro kuljettajille itsestäänselvyyksiä, vaan asioita, joita he oikeasti tarvitsevat työssään.

Suomessa ammattipätevyyskoulutus voi olla mitä tahansa kuljettajien ammattitaitoa tai työhyvinvointia tukevaa koulutusta. Hyvin suunniteltu koulutus on kuljettajien mieleen ja yritys saa aitoa vastinetta sijoitukselleen. Suunnitellaan yhdessä yrityksenne näköistä koulutusta!

 

Se oli paras direktiivikoulutus, jossa minä olen ollut mukana. Saimme juuri sitä oppia, mitä haimme. Hyvä koulutus, hyvä kouluttaja.

Indrek Vilu, kuljettaja

Kuljetusliike Sampo Prosi

Tilaa kuljettajan käsikirja täältä

Kaikki irti kuorma-autosta

Mitä paremmin tunnet kuorma-autosi, sitä enemmän saat siitä irti. Kuljettajan käsikirjoissamme on tietoja muun muassa kuorma-auton toiminnoista, huollosta, turvallisuusominaisuuksista, mittaristosta sekä hallintalaitteista.

Tilaa kuljettajan käsikirja
VT

Kurssin varaaminen

Volvo jälleenmyyjäsi auttaa sinua löytämään ja varaamaan kurssin, joka sopii juuri sinulle, tai räätälöimään kurssin yrityksesi tarpeisiin.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä