Maxpossa Hyvinkään lentokentällä nähtävillä 7.-9.9. kalustoa maarakennukseen, ympäristönhoitoon, tien- ja talonrakennukseen sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa.

Volvo Trucksin, Volvo Construction Equipmentin ja Volvo Pentan yhteisosaston löydät paikalta A61. Osastollamme mm. kuorma-autoja ja maansiirtokoneita, Volvo Pentan teollisuusmoottori, merchandise-myynti, VCE-varaosamyynti, kahvitarjoilu sekä VCE-simulaattori.

Tapahtuma on avoinna torstaina ja perjantaina klo 9-17, lauantaina klo 9-16.

Volvo FMX

Kuorma-autokalusto

Osastollamme nähtävänä Volvo FMX 10x4 XPro -maansiirtoauto Volvo Dynamic Steering-ohjauksella ja ELG-lavalla, maansiirron ja muiden raskaiden tehtävien haasteisiin suunniteltu monipuolinen Volvo FL 4x4 sähkölaitosversiona ja Volvo FM 420hv 6x2 HookPro, jossa on Hiab-koukkukonsepti.

Tule tutustumaan kuorma-autojemme kuljetusten tuottavuutta ja tehokkuutta lisääviin sekä kuljettajan työtä helpottaviin ominaisuuksiin kuten I-Shift ryömintävaihteisiin, Volvo Dynamic Steering -ohjaukseen ja teliakselin nostotoimintoon.

Volvo FMX

Maanrakennuskoneet ja teollisuusmoottori

Osastollamme maansiirtokoneista nähtävillä mm. uutuusmalli L260H -pyöräkuormaaja. L260H sijoittuu 34 tonnin luokkaan. Prosentteina tarkastellen vääntöä ja tehoa on 5% lisää sekä 15% suurempi hyötykuorma.

Lue lisää

 

Volvo Penta D8 teollisuusmoottori

Osastollamme nähtävänä Volvo Penta D8 teollisuusmoottori Stage 4 päästöluokassa pakokaasujen jälkikäsittelylaitteistoineen. Tervetuloa tutustumaan Volvo Pentan tehokkaaseen ja polttoainetaloudelliseen teollisuusmoottorivalikoimaan ja keskustelemaan moottoritarpeistanne.

Tutustu tuotteisiin