Säännöt Volvo Trucksin sosiaalisessa mediassa järjestämiin kuvakilpailuihin

Laita jakamasi kuva julkiseksi – kilpailukuva ei muutoin näy muille kuin omille seuraajillesi.

Kysy aina julkaisulupa, jos kuvassa näkyy muita henkilöitä. Osallistuja saa lähettää kilpailuun aineistoa vain, jos aineistossa esiintyvät henkilöt ovat antaneet nimenomaisen suostumuksensa kyseisen aineiston toimittamiseen.

 Voit osallistua niin monella kuvalla kuin haluat. Kuvan on oltava uusi, ei aiemmin sosiaaliseen mediaan ladattu. Saat lähettää kilpailuun vain itse ottamiasi kuvia, ettet riko tekijänoikeuksia.

 Volvo Trucksin raati valitsee voittajat ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 Volvo Trucks voi käyttää kuvia sosiaalisen median markkinoinnissa ilman erillistä korvausta kuvan lähettäjälle. Emme käytä markkinoinnissa kuvan lähettäneen nimeä tai nimimerkkiä.

Voittajien etunimi tai nimimerkki ja voittanut kuva voidaan julkaista Volvo Trucksin markkinoinnissa kun voittajat on valittu. Yleisö voi seurata kuvia sosiaalisessa mediassa mainittujen #-merkintöjen avulla ja kilpailijan on itse poistettava kuvansa tai muutettava sen julkisuusasetuksia kilpailun päätyttyä mikäli haluaa, ettei sitä pystytä enää seuraamaan. Huomioi kuitenkin, että mikäli joku on ottanut kuvastasi kopion, voi se jatkaa olemassaoloaan sosiaalisessa mediassa.

 Volvo Trucks pidättää oikeuden poistaa kuvan, mikäli kuvassa esiintyy asiatonta sisältöä tai sisältöä, joka rikkoo yllämainittuja sääntöjä.