Volvo Trucks järjesti Älykäs kuljetus -testijakson, joka kiersi kuljetusliikkeissä eri puolilla maata huhtikuusta kesäkuun puoliväliin 2017. Testijakson aikana kuljettajat saivat kokea omissa kuljetustehtävissään, miten Volvo FH -kuorma-autojen tekniset ominaisuudet yhdessä asiantuntevan koulutuksen ja ajotapojen seurannan kanssa mahdollistavat tehokkaan suorituskyvyn tinkimättä tippaakaan polttoainetaloudellisuudesta.

Älykäs kuljetus - kuljetusyritykset

Kuljetusliikkeet

Testijaksoon osallistui yli 20 kuljetusliikettä, joista jokainen sai käyttöön viikoksi uuden Volvo FH Suorituskyky ja polttoaine -kuorma-auton. Suomea kiersi neljä suorituskyvyltään ja polttoainetaloudellisuudeltaan optimoitua Volvo FH -kuorma-autoa. Oikeanlaiset erittelyt varmistavat omalta osaltaan kuorma-auton tuottavuuden.

Tutustu kuljetusliikkeisiin

Älykäs kuljetus - kuljettajien koulutus

Kuljettajien koulutus

Parhaimmastakaan tekniikasta ei kuitenkaan ole hyötyä, ellei sitä osata käyttää oikein. Jokainen testijakso alkoi koulutuksella, jonka aikana Volvo Trucksin asiantuntijat opastivat kuljettajat kuorma-auton teknisiin ominaisuuksiin ja niiden polttoainetaloudelliseen käyttöön.

Testijakson aikana Volvon polttoainetalouspalveluiden ja kuljettajakoulutuksen asiantuntijat sparrasivat kuljettajia. Valmentaja antoi palautetta, miten viikko on sujunut ja miten kuljettaja voi parantaa tuloksia entisestään.

Seurannan ansiosta kuljettajat voivat nähdä ja kokea konkreettisesti, miten ajoneuvon tekniset ominaisuudet ja koulutus vaikuttavat tuloksiin.

Älykäs kuljetus - Testijakson tulokset

Testijakson tulokset

Näillä sivuilta löydät testijakson tuloksia ja kokemuksia. Lisäksi sivuilla on paljon polttoainetaloudellisuuteen ja suorituskykyyn liittyvää tukimateriaalia, kuten asiantuntija- ja asiakashaastatteluita. Syksyllä testijakson tuloksista ilmestyy raportti.

Tilaa raporttiVolvo FH satamassa

Raportti Älykäs kuljetus -testijaksosta

Tilaa nyt!