Pysähdy, katso, vilkuta

Pysähdy, katso, vilkuta

Järjestä liikenneturvallisuustapahtuma lapsille Volvo Trucksin avulla

Tutustu ja lataa materiaalit

Onnettomuuksien ehkäiseminen

Inhimilliset tekijät ovat onnettomuuksien syntyyn vaikuttava tekijä 90 prosentissa kaikista onnettomuuksista. Siksi autamme kuljettajiamme näkemään paremmin. Autamme heitä myös keskittymään ja pysymään rauhallisina. Varustamme kuorma-automme järjestelmillä ja tekniikoilla, jotka nostavat turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle.

Tehokkaat jarrut
Sähköisen jarrujärjestelmämme ansiosta jarrut toimivat tasaisesti, jarrutusmatkat lyhenevät ja vakaus ja pito ovat entistä parempia.

Vakausjärjestelmä
Jos kuorma-autosi uhkaa luisua tai kaatua, ESP-vakausjärjestelmä korjaa tilanteen ehkäisemällä poikittaisvoimien vaikutusta.

Näkyvyyttä joka suuntaan
Suurten ikkunoiden, tehokkaiden tuulilasinpyyhkimien, hyvää näkyvyyttä tarjoavien taustapeilien ja monien muiden ominaisuuksien ansiosta näet enemmän ja pysyt paremmassa turvassa, kuten myös muut tienkäyttäjät.

Älykästä tekniikkaa
Tutkaohjatun ACC-vakionopeudensäätimen avulla voit hallita ajoneuvosi ja edessä olevan ajoneuvon välistä etäisyyttä, ja mäkilähdön aputoiminto tekee mäkilähdöistä turvallisia.

Turvalaitteet
Varkaudenestojärjestelmämme avulla voit lukita kuorma-autosi ja aktivoida hälytyksen etätoiminnolla. Hälytykset annetaan 105 dB:n (A) sireenillä.

Erinomainen ajettavuus
I-Shift on älykäs vaihteistojärjestelmä, jonka ansiosta et joudu vaihtamaan vaihteita, vaan voit keskittyä täysipainoisesti ajamiseen. I-Shift on vain yksi esimerkki ajettavuutta parantavista innovaatioistamme.

Miellyttävä lämpötila
Erittäin edistyksellinen automaatti-ilmastointi valvoo ja säätelee jokaista ilmastoinnin osa-aluetta, mikä lisää ajomukavuutta ja vähentää virheitä.

Alhainen melutaso
Aerodynaaminen muotoilu, äänenvaimentimet ja eristys ovat vain muutamia tapoja, joilla pidämme melutason – ja stressitason – mahdollisimman alhaisena.

Lue lisää turvallisuuteen liittyvistä innovaatioistamme

Tämän kampanjan sanoma on Näe hyvin ja tule nähdyksi

Tämän kampanjan sanoma on

Näe hyvin ja tule nähdyksi

Perehdy tarkemmin ja lataa koulutuspaketti

Henkilövahinkojen vähentäminen

Onnettomuuksia tapahtuu, vaikka olisimme kuinka hyviä niiden ehkäisemisessä. Siksi keskitymmekin pitämään henkilövahinkojen riskin mahdollisimman pienenä. Valmistamme kuorma-autoja, jotka suojaavat kuljettajaa, matkustajia ja muita tienkäyttäjiä mahdollisimman hyvin.

Törmäysenergiaa vaimentava ohjaamo
Jos kuorma-auto kaatuu tai törmää esteeseen keula edellä, vahvistettu ohjaamo siirtää energiaa taaksepäin, jotta ohjaamossa olevat henkilöt eivät jää puristuksiin.

Kolmipisteturvavyö
Volvon kehittämä miellyttävä turvavyöjärjestelmä pitää kuljettajan paikallaan, jos kuorma-auton nopeus laskee äkillisesti tai kuorma-auto kaatuu.

Kuljettajan turvatyyny
Turvatyynyjemme kehittynyt rakenne varmistaa, ettei kuljettaja iskeydy ohjauspyörään, kojelautaan tai tuulilasiin vakavassa törmäyskolarissa.

FUPS-etualleajosuoja
Jos kuorma-auto joutuu törmäyskolariin henkilöauton kanssa, tämä 200 millimetrin törmäystä vaimentava alue suojaa henkilöauton matkustamoa sekä auton kuljettajaa ja matkustajia.

ACC-vakionopeudensäädin ja etutörmäysvaroitin
Tämä älykäs kuljettajaa tukeva järjestelmä käyttää tutkaa, jonka avulla se ylläpitää turvallista välimatkaa edellä ajavaan ajoneuvoon ja varoittaa kuljettajaa mahdollisesta törmäysriskistä.

Stretch-jarru
Tämä toiminto hidastaa perävaunua ja suoristaa ajoneuvoa automaattisesti liukkaissa alamäissä. Linkkuveitsi-ilmiön riski pienenee näin merkittävästi.

Tutustu henkilökohtaista turvallisuutta edistäviin ominaisuuksiimme

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Koe turvallisuus omakohtaisesti

Paikallinen Volvo jälleenmyyjäsi voi esitellä sinulle kaikki loistavat turvallisuusominaisuutemme ja vastata kaikkiin turvallisuutta koskeviin kysymyksiisi.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä